O Hotelu

Hotel Central Park - Trebinje

Hotel se nalazi u zgradi koja ima veoma zanimljivu istoriju i tradiciju. Sagrađena je 1894. godine, ubrzo posle dolaska austrougarske monarhije na ove prostore, u arhitektonskom stilu koji je dominirao u drugoj polovini 19. vijeka.

Isti stil nalazimo u svim velikim evropskim prestonicama poput Beča i Praga. Autentični izgled zgrade je sačuvan prilikom njene restauracije.

Prvobitna namjena je bila administrativno-upravnog karaktera , sve do Prvog svjetskog rata. Potom je, zbog svoje veličine i pozicije, korišćena kao osnovna i srednja škola, a zatim kao đački dom.

Hotel Central Park se nalazi u Trebinju i ima terasu. Poseduje bar i restoran. Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama.

Sve smeštajne jedinice u ovom hotelu opremljene su flat-screen TV-om. Uključuju sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom, dok pojedine imaju i prostor za sedenje. Sve sobe nude klima-uređaj i radni sto.

Kontinentalni doručak se služi svakog jutra u objektu. Gosti mogu koristiti poslovni centar. Osoblje na recepciji govori engleski i ruski.

Bilo da ste u Trebinju radi razonode, na poslovnom putovanju ili na porodičnom odmoru, hotel “Central Park” je Vaš pravi izbor!

Online Rezervacija

Trebinje

Informacije

Trebinje je najjužniji grad Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Nalazi se u dolini rijeke Trebišnjice, na tromeđi BiH, Crne Gore i Hrvatske. Nadmorska visina urbanog dijela grada je oko 275m. Geografska pozicija 42° 42′ N i 18° 20′ E. Nalazi na značajnoj raskrsnici puteva, a udaljeno je od Dubrovnika 27 km, od Mostara – 115, Banja Luke -360, Nikšića – 70, Podgorice – 120, Herceg Novog – 38, Sarajeva – 230, Beograda – 480 km.

Današnja teritorija grada zauzima prostor od 904 km². Prema posljednjim procjenama, Trebinje ima oko 32000 stanovnika, od čega, više od 75% živi u urbanom dijelu opštine. Na teritoriji grada nalaze se tri granična prelaza: dva sa Crnom Gorom (prema Nikšiću i Herceg Novom) i jedan sa Hrvatskom (prema Dubrovniku).

Područje grada je veoma bogato prirodnim potencijalima (umjerena klima, voda, sunce, vjetar, ljekovito bilje i dr.) koji još uvijek nisu dovoljno iskorišteni. Više…

Najbliži aerodrom je Aerodrom Dubrovnik, udaljen 41 km od hotela Central Park.